آرشیو اطلاعیه ها و رویدادها

جلسه کمیته تخصصی پژوهش با محوریت داوری و انتخاب برگزیدگان حوزه پژوهش و فناوری

به گزارش روابط عمومی معاونت تحقیقات و فناوری، جلسه کمیته تخصصی پژوهش با محوریت داوری و انتخاب برگزیدگان حوزه پژوهش و فناوری در بیست و یکمین جشنواره ابن سینا سه شنبه 23 دی ماه 99 در سالن شورای حکیم ستاد علوم پزشکی تهران برگزار شد.

دکتر محمدعلی صحرائیان، معاون تحقیقات و فناوری دانشگاه، دکتر رضا ملک زاده، دکتر شاهین آخوندزاده؛ دکتر غلامرضا حسن پور، دکتر محمدرضا منظم، دکتر شکوفه نیک فر، دکتر سیداحمد رضایی، دکتر پیام کبیری، دکتر عباس کبریایی زاده، دکتر علیرضا استقامتی و دکتر ژاله غلامی در این نشست حضور داشتند.

اعضای کمیته پس از داوری کاندیدهای داوطلب بر اساس فراخوان و کاندیدهای معرفی شده از معاونت تحقیقات و فناوری، دانشکده ها و مراکز تحقیقاتی، شش نفر برتر در محورهای پژوهشگر برگزیده، پژوهشگر جوان،فناور برگزیده؛  مقاله معتبر یا کتاب تالیفی برگزیده را انتخاب و پس از تصویب در جلسه نهایی با حضور رئیس دانشگاه به جشنواره ابن سینا معرفی خواهند کرد.

22 کاندید در محور پژوهشگر برگزیده، 18 کاندید در محور پژوهشگر جوان برگزیده، 6 کاندید در محور فناور برگزیده، 24 کاندید در محور مقاله معتبرو 5 کاندید کتاب تالیفی برگزیده در این جلسه داوری شدند.

تهیه کننده:

متن درون تصویر امنیتی را وارد نمائید: